Muurkluis Kopen? - De Specialist In Kluizen

Gepubliceerd jan. 13, 22
6 min read

Vloerkluizen Online Kopen

Meer weten over De Raat kluizen? Bekijk hier direct ons aanbod. Je kunt vervolgens het gewenste model eenvoudig en snel bestellen. Meer weten over onze kluizen of een specifiek model? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons mailen via [email protected]. Onze specialisten helpen je dan graag verder..

van de zoekresultaten getoond Gelieve je zoekresultaten te verfijnen.

Vloerkluizen bieden bescherming tegen inbraak en zijn bedoeld om in te bouwen in de vloer. Net zoals de muurkluizen zijn vloerkluizen niet brandwerend omwille van de enkelwandigheid. Ze geven enkel bescherming tegen inbraak. Bij sommige vloerkluizen is een hydraulische arm voorzien zodat u de vloerkluis makkelijk kan openen. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen, al dan niet met inwerpkokers.

Kluizen - Kluis Kopen?

Kleine inbouwkluis Het idee achter een kluis is dat een inbreker deze niet snel eventjes open breekt. Maar als een kluis niet of niet correct verankerd is, kan de kluis altijd meegenomen worden en ergens anders in alle rust geopend worden. Om dit te voorkomen, kan een inbouwkluis gebruikt worden - Brandwerende Kluis Kopen? Diverse Brandkasten En Kluizen.

Het is belangrijk om de kluizen tijdens de bouw te installeren en niet achteraf. Zo weet je zeker dat het draagvermogen van een muur en andere bouwkundige elementen niet aangetast wordt door het installeren van een kluis. Muurkluis Een muurkluis wordt, zoals de naam al doet vermoeden, in de muur geplaatst.

InbouwkluisKluis Kopen? Alle Kluizen Online

Een inbreker wil vaak snel en ongemerkt te werk gaan en zal daarom niet een stenen of betonnen muur gaan slopen tijdens de inbraak - Een Brandwerende Kluis Kopen?. Omdat een muurkluis geen ruimte in het vertrek waar deze is geplaatst inneemt, kan het ook heel goed zijn dat een crimineel de waardekast niet eens opmerkt.

Eurosafes

En omdat een muurkluis is verwerkt in de muur, neemt deze geen extra ruimte in in de kamer waar hij normaal op de grond zou staan. Vloerkluis Bij een vloerkluis wordt een inbouwkluis in de vloer geplaatst tijdens de constructie. Hierdoor is de kluis verankerd, onopvallend geplaatst en neemt geen extra ruimte in.

Vloerkluizen zijn voorzien van een deur die naar boven toe opent om bij de inhoud te kunnen. Ook zijn er modellen met een afstortkoker, in deze koker kunnen kleine voorwerpen in de kluis worden gestort, zonder deze te hoeven openen. Sleutelbuizen Een sleutelbuis is een buis die in de muur wordt gemonteerd.

Binnenin is dan ruimte om één of meerdere sleutels op te slaan (archiefkasten). Het slot van de sleutelbuis kan een sleutelslot zijn, maar het zou ook een codeslot kunnen zijn, afhankelijk van persoonlijke voorkeur en de gebruiksomgeving. De buis kan gebruikt worden om mensen toegang te geven tot sleutels of juist een veilige locatie om sleutels na gebruikt achter te laten.

Juwel Kluis

Kluis - OfficeKluizen - Kluis Kopen? Laagste Prijsgarantie

Inbouwkluis kopen Bij Buro & Zo kun je snel en gemakkelijk de inbouwkluis kopen die je zoekt. Of deze nu in de muur of in de vloer moet komen, wij kunnen een passende oplossing bieden. Vanwege samenwerking met grote namen op kluisgebied zoals De Raat en Nauta kunnen wij snel een passende oplossing zoeken.

Wanneer u een inbraakwerende kluis aankoopt is het van belang om bepalen wat u precies wilt beschermen. Drie zaken waar inbrekers naar op zoek gaan: documenten, data en waarde, zoals geld, elektronica of sieraden. De geschikte kluis hangt niet alleen af van de grootte van de producten die u wilt beveiligen, maar ook van de waarde van de zaken die in de kluis zullen zitten.

Maar u kunt ook voor een eenvoudige en meer compacte kluis kiezen, eventueel weggewerkt in uw muur. Het kiezen van een geschikte kluis is daarom niet zo simpel als u misschien eerst dacht. Vertel ons welke producten u veilig op wilt bergen en wij bekijken samen met welke kluis het meeste geschikt is.

Muur- En Vloerkluis

Uw voordelen van een kluis van Safe2Lock VOF:1. 5 jaar garantie (2 jaar garantie bij zakelijk gebruik);2. gratis levering in Nederland en België;3. niet tevreden, aankoopbedrag retour tot 30 dagen na aankoop;4. veel kluizen uit eigen voorraad leverbaar;5. snelle en discrete service en levering met eigen buitendienst;6. dag en nacht bereikbaar;Alles onder een dak....U kunt bij ons een kluis kopen, laten leveren en deze door ons laten onderhouden.

Wenst u een kluis of kluisslot aangepast voor uw toepassing, laat het ons weten en u wordt een oplossing op maat aangeboden. Bezorging in geheel Nederland, U wenst discrete levering? U wilt toch niet, dat er een kluizenleverancier met belettering op zijn voertuigen bij u voor op de stoep stopt? Al onze voertuigen zijn zonder reclame! Verder kunt u er zelf voor kiezen wat u wenst, alleen levering of met plaatsing en/ of verankeren.

Er zijn verschillende typen kluizen, elk geschikt voor andere doeleinden. archiefkasten. De inbouwkluis is bedoeld voor spullen van grotere waarde dan bijvoorbeeld verankerde of mobiele kluizen en is daarom vaak voorzien van hogere certificering. Maar hoe wordt zo’n kluis eigenlijk ingebouwd? Hier vindt u vijf handige tips voor het inbouwen van een kluis.

Kluizen & Safes - Projectinrichting & Kantoorartikelen

Wilt u bijvoorbeeld een kluis in de vloer bevestigen, dan is daar een ander type kluis geschikt voor dan een kluis die in de muur wordt bevestigd. De plaats waar u de kluis wilt hebben moet in ieder geval voldoende ruimte bieden om te kunnen werken. Het inbouwen van een inbouwkluis kan via twee methodes.

Het inmetselen van een kluis is een klus die wel gemakkelijker zelf uitgevoerd kan worden, maar dat geeft wel minder stevigheid voor de kluis. Dieven kunnen metselwerk eenvoudiger stukmaken en dan de kluis alsnog meenemen. Op de plaats waar u de kluis wilt hebben, dient een gat te zijn gemaakt dat iets groter is dan de kluis.

Gebruikt u een kleinere marge, dan is niet alleen het aanbrengen van het beton lastiger, maar is de kluis ook minder goed inbraak-veilig. Hebt u eenmaal alles klaarliggen om de kluis in te bouwen, dan is het verstandig de kluis eerst nog even grondig te testen. Doet u dat niet, dan kan na het inbouwen blijken dat de kluis niet goed werkt en hebt u een flinke klus om hem weer eruit te halen.

Ladekasten Kopen

Deze kunnen worden teruggeplaatst als het beton goed is uitgehard. Het bevestigen van een inbouwkluis is niet eenvoudig en kan dus beter door professionals worden gedaan. Wilt u toch zelf een poging wagen, dan is het verstandig om u goed in te lezen. Het bevestigen van een vloerkluis werkt heel anders dan het bevestigen van een muurkluis! Een vloerkluis is wel relatief gemakkelijker omdat hij automatisch al goed stevig in het gat ligt.

Er zijn verschillende punten waar u goed aan moet denken voordat u een inbouwkluis installeert. Hoewel u zelf de kluis wel in zou kunnen bouwen, raadt altijd aan om de kluis te laten inbouwen door een professional. Dit voorkomt vervelende problemen tijdens of na het inbouwen en u bent er meteen zeker van dat er geen problemen zullen ontstaan met de verzekering van de inhoud van de kluis.Vanwege extreme drukte, kan de wachttijd wat langer zijn als u van ons gewend bent - Brandkasten - de beste kluizen en brandkasten. Snel antwoord op uw vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op. Geen wachtrijen, geen keuzemenu maar directe telefonische ondersteuning. Wij zijn geopend op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Meer van Mijn marktplaats

Navigation

Home

Latest Posts

Beste Verzorgingsproducten - koopjes

Published Feb 28, 23
27 min read

Internet En De Koopjes - beste koop

Published Feb 27, 23
27 min read